hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Eylül / Ekim nakdi ücret desteği ne zaman, ayın kaçında yatacak?

    2020 Eylül / Ekim nakdi ücret desteği ne zaman, ayın kaçında yatacak
    expand

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk nakdi ücret desteği ödemelerinin hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı. Peki, Eylül / Ekim nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koronavirüs ekonomik destek paketi kapsamında işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği gibi yardımlar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada kısa çalışma ödeneği ve işsizlik ödeneğinin 5 Ekim’de yatırılacağı bilgisi paylaşılmıştı. Bugün de nakdi ücret desteğinin hangi tarihlerde ödeneceği duyuruldu.

    NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayı Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 ve 9 Ekim'de yapılacağını bildirdi.

    Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin banka hesapları üzerinden gerçekleşeceğini, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yapılacağını ifade etti.

    Buna göre kısa çalışma ödeneği ve işsizlik ödeneği 5 Ekim’de, nakdi ücret desteği ödemeleri ise 8-9 Ekim’de hesaplara yatırılacak.

    ÖDEMELER 35 MİLYAR LİRAYA YAKLAŞTI

    Bakan Selçuk Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında şimdiye kadar yapılan ödemelerin 35 milyar liraya yaklaştığını duyurmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow