hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nakdi ücret desteği yattı mı? Ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak?

    Nakdi ücret desteği yattı mı Ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak
    expand

    Ücretsiz izin maaş desteği olarak da bilinen nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ödeme tarihlerine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Peki, nakdi ücret desteği ne zaman yatacak, Ocak / Şubat ücretsiz izin maaş desteği hangi tarihte ödenecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ücretsiz izin maaş desteği alan kişilerin beklediği haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada ödemelerin gerçekleştirileceği tarihi duyurdu.

    NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ise ödemeleri PTT aracılığıyla alacağını anımsattı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Nakdi ücret desteği ödemeleri 9 Şubat tarihinde yapılacak." ifadesini kullandı.

    ÜCRETSİZ İZİN MAAŞ DESTEĞİ YATTI MI?

    Buna göre ücretsiz izin maaş desteği alan kişiler ocak ayının ödemelerini 9 Şubat 2021 Salı günü almaya başladılar. Ödemeler daha önceden belirtilen sistemde kayıtlı banka hesapları üzerinden yapılacak. Kayıtlı hesabı olmayan kişiler ise ödemelerini PTT aracılığıyla alabilecekler.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow