hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nöbetçi noter (4 Ağustos – Pazar) listesi: Bugün hangi noterler açık?

    Nöbetçi noter (4 Ağustos – Pazar) listesi: Bugün hangi noterler açık
    expand

    Nöbetçi noter 4 Ağustos Pazar günü listesi Türkiye Noterler Birliği tarafından yayınlandı. Gün içerisinde noterlerde işlem yapacak olanlar başta Ankara, İzmir ve İstanbul nöbetçi noter listesi olmak üzere diğer illerde hangi noterlerin bugün açık olduğunu araştırıyor. İşte, 4 Ağustos nöbetçi noter listesi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta sonu noterlerde işlem yapacaklara geçtiğimiz Nisan ayında müjdeli haber geldi. Türkiye Noterler Birliği tarafından alınan karar gereği hafta sonu nöbetçi noterler açık olacak. Nöbetçi noter listesi ise TNB’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Peki, bu hafta sonu ya da daha net bir ifadeyle sormak gerekirse 4 Ağustos Pazar günü hangi noterler açık?

    Yukarıda da belirttiğimiz gibi nöbetçi noter listesi Türkiye Noterler Birliği’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor.

    Bugünün tarihi ve il seçimi yapılarak hangi ilde hangi noterin bugün açık olduğu öğrenilebiliyor. Ayrıca bulunulan ilde bugün nöbetçi noter yoksa yine tarih kısmından bugünün tarihi işaretlenerek ve aynı zamanda il kısmı boş bırakılarak yapılan arama sonucu tüm nöbetçi noterlerin listesine ulaşılabiliyor.

    Böylelikle de yaşanılan ile en yakın nöbetçi noter öğrenilmiş oluyor. İşte nöbetçi noter sayfası…

    NÖBETÇİ NOTER SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow