hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Noterler hafta sonu açık mı? 24 Kasım nöbetçi noter listesi

    Noterler hafta sonu açık mı 24 Kasım nöbetçi noter listesi
    expand

    Noterlerde hafta sonu; alım satım, vekalet ve tescil gibi işlemler yapacaklar, “Noterler hafta sonu açık mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Nöbetçi noterler hafta sonu belli saatlere kadar hizmet veriyor. Peki, bugün yani 24 Kasım Pazar günü hangi noterler nöbetçi? İşte, 24 Kasım nöbetçi noter listesi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nöbetçi noterler her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye genelinde birçok noktada hizmet vermeye devam edecek. Türkiye Noterler Birliği tarafından tespit edilen ve yayınlanan listede 24 Kasım Pazar günü 90 noterin hizmet vereceği bilgisi paylaşıldı.

    NÖBETÇİ NOTERLER KAÇA KADAR AÇIK?

    Hafta sonu açık olan nöbetçi kurumlar 10:00-16:00 saatleri arasında çalışacaklar. Özellikle alım ve satımlarda sıklıkla ihtiyaç duyulan noterlerin nöbet usulü hafta sonu da çalışmasıyla birlikte bu kurumlarda işlem yapmak durumunda olan kişiler için büyük kolaylık sağlanmış oluyor. Hafta içi çeşitli nedenlerle noterlere gidemeyen kişiler nöbet sistemi sayesinde hafta sonu da noterlerde işlem gerçekleştirebiliyorlar.

    NÖBETÇİ NOTER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

    Öte yandan nöbetçi kurumların yer aldığı listede açık olan yerlerin telefon numaraları ve adres bilgileri de yer alıyor. Dileyen kullanıcı bu bilgilerden hareket ederek nöbetçi kuruma daha kolay ulaşabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow