hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 10 Eylül 2021 sonuçları için gözler bugün millipiyangoonline.com sonuç sayfasında!

    On Numara 10 Eylül 2021 sonuçları için gözler bugün millipiyangoonline.com sonuç sayfasında
    expand

    On Numara sonuçları bugün Milli Piyango TV canlı yayınında belli olacak. Şans oyunu tutkunları canlı yayında tespit edilecek 22 şanslı numara içerisinden 10 tanesini doğru tahmin ederse büyük ikramiyenin sahibi olacak. Peki, On Numara 10 Eylül 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta içinde gerçekleştirilecek son şans oyunu çekilişi 10 Eylül 2021 tarihli On Numara olacak. Devreden ikramiye tutarının 216 bin lira olarak belirlendiği şans oyununda talihli adayları 10 adet numarayı doğru bilmek için çabalayacak. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gerekenler…

    10 EYLÜL ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupon ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow