hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12 Şubat 2021 On Numara sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    12 Şubat 2021 On Numara sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    12 Şubat 2021 On Numara sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri bugün çekiliş sonrasında öğrenilecek. Talihli adayları 10 Numara sonuçları canlı yayınını Milli Piyango TV’den takip edebilecekler. Peki, On Numara 12 Şubat 2021 çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri On Numara çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Beklenen büyük ikramiyenin 130 bin lira olduğu çekilişte 22 şanslı numaranın belirleneceği çekilişte bu 22 numara içerisinden 10 tanesini doğru bilen kişiler büyük ikramiyenin sahibi oluyorlar. Büyük ikramiyeyi birden fazla kişi doğru bilirse ikramiye bilen kişiler arasında bölüştürülüyor.

    Çekilişte hiç bilemeyenler ile 6, 7, 8 ve 9 bilenler de ikramiye kazanabiliyorlar. 18 yaşından büyük herkesin oynayabildiği şans oyununun çekilişi haftada iki kez gerçekleştiriliyor.

    12 ŞUBAT 2021 ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Talihli adaylarının beklediği 12 Şubat 2021 tarihli yeni çekiliş bugün saat 20:00’de başlayacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin hemen sonrasında talihli rakamlar belirlenecek ve bilet sorgulama işlemleri başlayacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Şans oyunu tutkunları biletlerini “millipiyangoonline.com” adresinden sorgulayabilecekler. Çekiliş ise diğer çekilişlerde de olduğu gibi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow