hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 16 Temmuz 2021 sonuçları bugün millipiyangoonline.com’da!

    On Numara 16 Temmuz 2021 sonuçları bugün millipiyangoonline.com’da
    expand

    16 Temmuz 2021 On Numara sonuçları hafta içi gerçekleştirilecek olan son şans oyunu çekilişi oldu. Talihli adayları devreden büyük ikramiyenin 201 bin 826 lira olduğu çekilişi Milli Piyango TV canlı yayınından takip edebildi. Peki, On Numara 16 Temmuz 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    On Numara çekiliş sonuçları için bugün gözler Milli Piyango TV canlı yayınında olacak. 22 şanslı numaranın belirleneceği çekilişte büyük ikramiyeyi kazanmak için 10 tanesini doğru bilmek gerekiyor. İşte çekilişle ilgili bilgiler…

    16 TEMMUZ ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başladı. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebildi. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    ON NUMARA SONUÇLARI BELLİ OLDU

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow