hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 21 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    On Numara 21 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    On Numara sonuçları 21 Mayıs 2021 tarihli yeni çekiliş ile belirlenecek. Devreden büyük ikramiyenin 115 bin 414 lira olduğu şans oyununda talihli adayları 22 şanslı numara içerisinden 10 tanesini bilmeye çalışacaklar. Peki, On Numara 21 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının tercihleri arasında bulunan On Numara’da yeni çekiliş bugün gerçekleştirilecek. Devreden tutarın 115 bin 414 lira olduğu çekilişte talihli adayları şanslı numaraları tespit etmeye çalışacaklar. Peki, çekiliş ne zaman başlayacak, bilet sorgulama saat kaçta yapılacak?

    21 MAYIS ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecekler. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow