hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 23 Nisan 2021 sonuçları ne zaman? MPİ On Numara bilet sorgulama

    On Numara 23 Nisan 2021 sonuçları ne zaman MPİ On Numara bilet sorgulama
    expand

    23 Nisan 2021 Cuma günü On Numara sonuçları canlı yayında belli olacak. 461 bin 85 lira devreden büyük ikramiye tutarı bulunan şans oyununda talihli adayları 22 numara içerisinde 10 tanesini doğru tahmin etmeleri halinde büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, 23 Nisan On Numara sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    On Numara sonuç sorgulama işlemleri için gözler bugün “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. 23 Nisan 2021  Cuma günü tespit edilecek 22 şanslı numara içerisinden 10 tanesini doğru tahmin eden kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. İkramiye bilgileri ise çekiliş sonrasında netleşmiş olacak. İşte sonuçların öncesinde çekilişle ilgili bilinmesi geren detaylar…

    23 NİSAN ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Devreden büyük ikramiye tutarının 461 bin 85 TL olduğu şans oyununda çekiliş saat 20:30’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecekler. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow