hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 30 Ağustos 2021 çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta MPİ'de? On Numara sonuçları belli oldu

    On Numara 30 Ağustos 2021 çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta MPİde On Numara sonuçları belli oldu
    expand

    On Numara çekiliş sonuçları 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü canlı yayında belirleniyor. 22 adet numara içerisinden 10 tanesini doğru tahmin eden kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacak. Peki, çekiliş ne zaman başlayacak, On Numara sonuçları saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının tutturma ihtimalinin en yüksek olduğu oyunlar arasında yer alan On Numara’da haftanın ilk çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Talihli adayları büyük ikramiyenin kazanabilmek için canlı yayındaki rakamlara odaklanacak. İşte çekilişle ilgili bazı detaylar…

    30 AĞUSTOS ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    ON NUMARA SONUÇLARI BELLİ OLDU

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow