hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 30 Temmuz 2021 sonuçları çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da

    On Numara 30 Temmuz 2021 sonuçları çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da
    expand

    On Numara sonuçları 30 Temmuz 2021 tarihli yeni çekilişle belirlenecek. Şans oyunu meraklıları çekilişi diledikleri takdirde Milli Piyango TV canlı yayınından takip edebilecekler. Peki, On Numara 30 Temmuz 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci On Numara çekilişi bugün yapılacak. Devreden büyük ikramiye tutarının 394 bin 324 lira olduğu çekilişte talihli adayları şanslı numaraları canlı yayında öğrenecekler. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken detaylar…

    30 TEMMUZ ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow