hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 5 Mart 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Online'da?

    On Numara 5 Mart 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Onlineda
    expand

    5 Mart 2021 On Numara sonuçları beklenen büyük ikramiyenin 130 bin lira olduğu şans oyununda talihli sayıları gösterecek. Milli Piyango TV üzerinden canlı izlenecek olan On Numara çekilişi sonrası bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Peki, On Numara 5 Mart 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün gerçekleştirilecek olan On Numara çekilişi sonrasında 22 şanslı numara belirlenecek. Bu numaralar içerisinden 10 tanesini doğru tahmin eden kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Çekilişi canlı olarak izlemek isteyen şans oyunu tutkunları Milli Piyango TV üzerinden canlı yayını izleyebilecekler.

    5 MART 2021 ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Hafta içinin son çekilişi bugün yapılacak. 5 Mart 2021 tarihli çekiliş saat 20:00’de başlayacak. Çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de “millipiyangoonline.com” adresinden bilet sorgulama yapılabilecek. Çekilişte hiç bilemeyenler ile 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. 10 bilen çıkması halinde büyük ikramiyeyi kazanacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    İkramiye detayları ise çekilişin tamamlanmasının ardından netleşecek. Çekiliş için şansını denemek isteyen kişiler bayiler aracılığıyla 10 Numara oyununu oynayabilirler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow