hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 5 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com’da

    On Numara 5 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com’da
    expand

    5 Şubat 2021 On Numara sonuçları için bu akşam çekiliş gerçekleştirilecek. Milli Piyango TV’de canlı yayınlanacak çekiliş sonrası bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com adresinde olacak. Peki, On Numara 5 Şubat 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihli adaylarının heyecanla beklediği On Numara çekiliş sonuçları bugün gerçekleştirilecek canlı yayınla belirlenecek. Beklenen büyük ikramiye tutarının 130 bin liranın üzerinde olduğu çekilişte hiç bilemeyenler, 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. 10 bilen çıkması halinde büyük ikramiyenin sahibi olacak.

    5 ŞUBAT ON NUMARA SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE

    Milli Piyango TV’den canlı izlenebilecek çekiliş bugün saat 20:00’de başlayacak. Çekiliş sonrasında tespit edilecek talihli rakamlar netleşmiş olacak. Aynı şekilde ikramiye detayları da çekilişin hemen ardından duyurulacak.

    BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Tek kolon ücretinin 2 TL olduğu şans oyununda talihli adayları 80 sayı arasından 10 tanesini işaretler. Çekilişte tespit edilen 22 numara içerisinden herhangi bir 10 tanesini bilmek büyük ikramiye için yeterli oluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow