hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara çekilişi gerçekleşti! On Numara 28 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da!

    On Numara çekilişi gerçekleşti On Numara 28 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da
    expand

    On Numara'nın 28 Aralık tarihli çekilişi bu akşam gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. 28 Aralık 2020 On Numara sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com’da yerini alıyor. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekiliş Milli Piyango Online resmi hesaplarından canlı olarak izlendi. On Numara çekilişini pazartesi ve cuma günleri 20:00'de Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı izleyebilirsiniz. İşte On Numara 28 Aralık 2020 sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş Milli Piyango TV  YouTube hesabından canlı yayınlandı. 130.541 TL'lik beklenen ikramiyenin olduğu çekiliş bugün saat 20:00'de gerçekleşti.

    Noter görevlilerinin ve MPİ yetkililerinin de hazır olacağı çekilişte talihli rakamlar çekiliş sonrası millipiyangoonline.com üzerinden kontrol edilmektedir. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da ikramiyelerle ilgili detaylar ortaya çıktı. 

    Çekilişte 0,6,7,8,9,10 bilenler ikramiye almaya hak kazanıyorlar. 10 bilen talihli ise büyük ikramiyenin sahibi oluyor.

    On Numara 28 Aralık 2020 sonuçları saat kaçta açıklanıyor?

    28 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan çekiliş yaklaşık 10 dakika sürdü. Çekilişin tamamlanmasının ardından da sonuçlar netleşmiş oldu ve Milli Piyango Online adlı sitede yer alacak.

    BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ...
    Çekiliş Milli Piyango TV’den canlı izlenebileceği gibi bilet sorgulama işlemleri de “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    On Numara nasıl oynanır?

    On Numara Milli Piyangoonlien.com'da,.
    Yenilenen Şans Topunun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sen Seç!

    Sen Seç özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun konsolü üzerinden kendiniz seçebileceğiniz gibi, Rastgele sayılar'dan da oluşturabilirsin.

    Satış noktalarımızda satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşur.

    Sistem Oyunu!

    Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda 10’dan fazla numara işaretlenirse, sistem ondan fazla seçilen numaralarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde oluşturur. En fazla 15 numara işaretlenebilir.

    Çoklu Çekiliş!

    Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

    İptal

    Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow