hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara çekilişi gerçekleşti! On Numara canlı çekiliş bilgileri! 14 Aralık On Numara sonuçları nasıl sorgulanır?

    On Numara çekilişi gerçekleşti On Numara canlı çekiliş bilgileri 14 Aralık On Numara sonuçları nasıl sorgulanır
    expand

    On Numara'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Haftada iki gün Pazartesi ve Cuma günü çekilen On Numara'da bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleşti. Milli Piyango Online üzerinden 14 Aralık tarihli On Numara sonuçlarını çekiliş sonrası sorgulatabilirsiniz. On Numara çekiliş sonuç sorgulama ekranı araştırılırken On Numara'da büyük ikramiye ne kadar? sorusu da merak ediliyor. İşte, 11 Aralık 2020 On Numara sonuçları canlı takip sayfası!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden On Numara çekilişinde haftanın ilk çekilişi bu akşam yapıldı. 14 Aralık 2020 On Numara'nın bu akşamki çekilişinde beklenen büyük ikramiye tutarı 130 bin 541 TL.

    14 ARALIK ON NUMARA SONUÇLARI BELLİ OLDU! İŞTE KAZANDIRAN RAKAMLAR

    On Numara nasıl sorgulanır?

    On Numara çok yakında Milli Piyangoonlien.com'da,.
    Yenilenen Şans Topunun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonda 80 numara bulunmaktadır. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sen Seç!

    Sen Seç özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun konsolü üzerinden kendiniz seçebileceğiniz gibi, Rastgele sayılar'dan da oluşturabilirsin.

    Satış noktalarımızda satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşur.

    Sistem Oyunu!

    Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda 10’dan fazla numara işaretlenirse, sistem ondan fazla seçilen numaralarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde oluşturur. En fazla 15 numara işaretlenebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çoklu Çekiliş!

    Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

    İptal

    Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

    Ne kadar kazanabilirsin?

    On Numara haftada 1 gün çekilir: Pazartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 80 numara içinden 22 numara çekilir.

    Oynadığın her kolon için çekilişte çıkan numaralardan 10, 9, 8, 7, 6 numara doğru tahmin edersen veya hiçbir numarayı tahmin edemezsen ikramiye kazanırsın. 10 numara bilen büyük ikramiyeyi kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow