hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    17 Eylül 2021 On Numara sonuçları çekiliş sonrası millipiyangoonline.com sonuç sayfasında

    17 Eylül 2021 On Numara sonuçları çekiliş sonrası millipiyangoonline.com sonuç sayfasında
    expand

    On Numara 17 Eylül 2021 sonuçları Milli Piyango TV canlı yayınında belirlenecek. Noter huzurunda yapılacak çekilişte tespit edilecek olan 22 şanslı numara içerisinden 10 tanesini doğru tahmin eden talihli adayları büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, 17 Eylül 2021 On Numara sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının büyük ikramiyeyi kazanma olasılığının en fazla olduğu talih oyununda gözler bugün tespit edilecek 22 rakamda olacak. Bu rakamlar içerisinden 10 tanesini doğru bilen büyük ikramiyeyi elde edecek. Çekiliş öncesinde devreden ikramiye tutarı ise 216 bin 805 TL olarak duyuruldu.

    17 EYLÜL ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupon ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow