hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ons altın bin 970 dolara dayandı: Gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları…

    Ons altın bin 970 dolara dayandı: Gram altın ve çeyrek altın ne kadar Altın fiyatları…
    expand

    Altın fiyatları ons altındaki artıştan etkilenmeye devam ediyor. Altının kendi değerinin belirlendiği ons altın haftanın ikinci işlem günü olan 15 Eylül’de de artış yaşayarak bin 969 dolara çıktı. Ons altındaki bu artış altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ve gram altın ne kadar, son dakika güncel altın fiyatları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 15 Eylül 2020 Salı günü ons altındaki yükselişle birlikte artış eğilimini sürdürdü. Gram altının 470 lira barajını aşmasına neden olan altının onsu bugün bin 969 dolardan işlem görüyor.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı haftanın ikinci işlem gününde 474 liraya çıktı. Yüzde 0,72’lik bu artışla birlikte gram altın 470 lira barajını aşmış oldu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bir süredir 750 lira seviyelerinde dengelenme sürecinde olan çeyrek altınsa yaşanan son artışın ardından alış fiyatında 768, satış fiyatında ise 775 liraya yükseldi.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Artan altın fiyatları cumhuriyet altınını da etkiledi. Bigpara’dan elde edilen son dakika güncel altın fiyatları verilerine göre cumhuriyet altını bugün 3 bin 63 liradan alınıp 3 bin 87 liradan satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow