hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Personel alımları 2019… OGM personel alımı başvuruları sürüyor!

    Personel alımları 2019… OGM personel alımı başvuruları sürüyor
    expand

    Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları ile ilgili detaylar paylaşılan ilanda yerini almıştı. OGM bünyesinde görev almak isteyen kişilerin başvurularını gerçekleştirecekleri bağlantı adresi de paylaşılmıştı. Peki, OGM personel alımı başvuruları için adaylardan istenen şartlar neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OGM personel alımı süreci sürüyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan ilanda adaylardan istenen şartlar açıklanmıştı. İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları ile ilgili bilinmesi gerekenlerin tamamı…

    Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre OGM'ye yapılacak bin 150 sözleşmeli orman mühendisi ve 2 bin 700 sözleşmeli orman muhafaza memuru olmak üzere toplam 3 bin 850 personelin alımında 'KPSS puanı ve uygulamalı sınav' usulü esas alınacak. 

    Zorlu arazi ve ekstrem iklim koşullarında orman yangını ve kaçakçılıkla mücadele başta olmak üzere birçok tehlikeli görevi ifa edecek bu personelin teknik bilgisi, yöneticilik yeteneği, fiziki yeterliliği, arazi çalışmalarına uyum kabiliyetini kapsayan uygulamalı sınav yapılacak. Sınavların her aşaması görsel olarak kayıt altına alınacak.

    ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    ORMAN MÜHENDİSLİĞİ BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAŞVURULAR O TARİHTE SONA ERECEK

    Meslek örgütleri (Orman Mühendisleri Odası), sendika (yetkili memur sendikası) ve sivil toplum kuruluşu (Orman Muhafaza Memurları Derneği) temsilcilerinden oluşacak 3 kişilik heyet, sınav yerlerinde sınava müdahale etmeksizin gözlemci olarak bulunabilecek. Adaylardan, alım yapılacak kadro sayısının 4 katı kadar kişi çağrılacak. Bu kategorideki müracaatlar, 24 Eylül-7 Ekim döneminde yapılacak.

    BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow