hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Personel alımları 2019… THY kabin memuru alımı başvuruları için son günler!

    Personel alımları 2019… THY kabin memuru alımı başvuruları için son günler
    expand

    Kabin memuru alımı yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyuran THY kadın kabin memuru alımlarında adaylardan istenen başvuru şartlarını da açıklamıştı. 18 Ekim’de sona erecek olan personel alımı başvuruları için adaylar başvuru işlemlerini iki gün içerisinde tamamlamak zorundalar. Peki, THY kabin memuru alımı başvuru şartları neler, başvurular nereden yapılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Personel alımı süreci ile ilgili önemli kurumlardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce açıklamalarda bulunan bu kurumlar arasında yer alan THY bünyesinde istihdam etmek üzere kabin memuru alımı yapacağını açıklamıştı. İşte Türk Hava Yollar kabin memur alımı süreci ile ilgili tüm detaylar…

    GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

    • Güler yüzlü,
    • İletişim becerisi yüksek,
    • Ekip çalışmasına yatkın,
    • Dinamik kişiler olması gerekiyor.

    ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

    • T.C. Vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
    • 01/01/1989 ile 31/12/1999 tarihleri arasında doğmuş olmak
    • En az lise mezunu olmak
    • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
    • Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
    • Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

    Sağlık ve Fiziki Koşullar

    160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılmakta olup Ortaklığımız tarafından belirlenen oranlara uygun olmalıdır.)

    THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak

    Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce (SHGM) yetkilendirilmiş Havacılık Tıp Merkezlerinden sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları istenecektir.

    THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimleri “İşe Giriş Muayenesi” sırasında (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) THY A.O. iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkik ve muayene yaptırılmasını isteyebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY A.O., belirlemiş olduğu işe giriş sağlık kriterleri çerçevesinde (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir. Aday işe başlatılmaması halinde herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

    THY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi sitesi (https://careers.turkishairlines.com/) üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

    İlan kriterlerini sağlayan adaylar, online uygulama, test ve mülakat süreçlerine katılacaktır.

    Değerlendirme süreçlerinde yukarıdaki kriterlere uygun olmadığı belirlenen adaylar sürece devam edemeyecektir.

    Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi, evrakının olumlu değerlendirilmesi ve sağlık raporunun onaylanması sonrası eğitime yönlendirileceklerdir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow