hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, ne kadar olacak?

    Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, ne kadar olacak
    expand

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 2022 yılında da devam edecek. Geçtiğimiz yıl zam alan bayram ikramiyelerinin bu bayram öncesi de zamlanması bekleniyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri için geri sayım başladı. Bayram öncesi ikramiye açıklaması bekleyen emekliler gelecek resmi açıklamalar ile ne kadar ikramiye alacaklarını öğrenebilecekler. Peki, bu yıl miktar ne kadar olacak ve ödemeler hangi gün yapılacak?

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Bu yıl Ramazan Bayramı 2 Mayıs 2022 Pazartesi gününe denk gelecek. İkramiyelerin bayramdan önce ödendiği göz önüne alınırsa bayram ikramiyelerinin nisan ayının son haftasında ödeneceği söylenebilir.

    Emeklilerin bayram ikramiyeleri artacak mı?

    2022 RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

    İkramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağının ve ne kadar olacağının önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan kabine toplantılarının sonrasında duyurulması bekleniyor. Ancak genel beklenti bayram ikramiyelerinin 1100 TL’den 1500-2000 TL arası bir tutara yükselmesi yönünde. 

    Yeni ikramiyeler için gözler bugün Kabine toplantısı sonrasında yapılacak açıklamalarda olacak. O açıklamaların tamamı CNN TÜRK canlı yayınından takip edilebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow