hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ripple XRP davası ne zaman 2021? Ripple-SEC mahkemesi tarihi belli oldu mu? Ripple fiyatı 14 Haziran 2021

    Ripple XRP davası ne zaman 2021 Ripple-SEC mahkemesi tarihi belli oldu mu Ripple fiyatı 14 Haziran 2021
    expand

    Kripto para piyasasına aşina kişilerin merakla beklediği Ripple XRP-SEC davasına ilişkin son durum araştırma konusu oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Ripple’a karşı açtığı davada her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki, Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta 2021? Ripple mahkemesi dava tarihi nedir? İşte Ripple fiyatı 14 Haziran 2021..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para dünyasının gözü kulağı Ripple XRP dava sonucunda. Ripple XRP ve SEC arasında dava süreci devam ediyor.  Ripple kanadının bir an önce çözüme kavuşmasını istediği XRP davası, SEC tarafından da takip ediliyor. Peki, XRP davası ne zaman görülecek? İşte, yatırımcının gündeminde yer alan o konu hakkında bazı bilgiler..

    RİPPLE (XRP)-SEC DAVASI NE ZAMAN?

    Ripple davası için tarih karmaşası sürüyor. Ripple, SEC davası için harekete geçti. 4 Haziran’da Ripple, SEC’e 18 Haziran’a kadar bir son tarih belirlemeyi emretmesini istemek için mahkemeye dilekçe verdi. SEC, 11 Haziran’daki dosyalamasında, tüm verilerin gözden geçirilmesinin zaman aldığını söyledi. Düzenleyici, 18 Haziran tarihini “tek taraflı” bir istek olarak nitelendirdi.

    RİPPLE XRP FİYATI

    Serbest piyasada 1 Ripple fiyatı 8.37 TL TL‘dir. Ayrıca 1 Ripple 0.997881 $ dolardır. 1 Ripple karşılığında 8.37 TL Türk Lirası veya 0.997881 $ dolar alınabilmektedir. Ripple fiyatı son 24 saatte 6.81% değişim ile şu anda 8.37 TL TL‘den işlem görmektedir. Son 24 saatteki Ripple hacmi ise 6,922,804,684 $ dolar ve kripto para biriminin toplam piyasa değeri 46,047,332,908 $ dolardır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    RİPPLE NEDİR?

    Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow