hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta 2021? Ripple-SEC mahkemesi dava tarihi: 21 Mayıs Ripple fiyatı..

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta 2021 Ripple-SEC mahkemesi dava tarihi: 21 Mayıs Ripple fiyatı..
    expand

    Kripto para piyasasına aşina vatandaşların merakla beklediği konuya ilişkin son durum araştırma konusu oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Ripple’a karşı açtığı davada her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki, Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta 2021? Ripple mahkemesi dava tarihi nedir? 21 Mayıs Ripple fiyatı ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para dünyasının gözü kulağı Ripple XRP davasında. Ripple XRP ve SEC arasında dava süreci devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan toplantının ardından dün yeni bir dava görülecek. Kripto para piyasasına aşina vatandaşların merakla beklediği konuya ilişkin son durumu bir araya getirdik.

    RİPPLE XRP-SEC DAVASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Ripple XRP ve SEC arasındaki dava detayları araştırılıyor.21 Mayıs'ta TSİ saat 14.00’de Ripple’ın, XRP Satışlarının menkul kıymet olup olmadığına ilişkin aldığı hukuki tavsiye kararlarına ilişkin taleplerini tartışmak için tele konferans yapılacağı öne sürülüyor.

    XRP FİYATI NE KADAR?

    Diğer kripto para değerleri gibi XRP fiyatları da anlık hareketler sergilemektedir. 21 Mayıs'ta kaydedilen verilere Ripple XRP güne $1,1711 ile başlayan Ripple, saat bugün itibarıyla %2,44 azalışla $1,1413 seviyesinde bulunuyor.

     

    Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta 2021 Ripple-SEC mahkemesi dava tarihi: 21 Mayıs Ripple fiyatı..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    RİPPLE XRP DAVASI TARİHLERİ

    21 Mayıs 2021; Saat 14.00’de Ripple’ın, XRP Satışlarının menkul kıymet olup olmadığına ilişkin aldığı hukuki tavsiye kararlarına ilişkin taleplerini tartışmak için tele konferans.

    27 Mayıs 2021; Ripple’ın, SEC’in “Yasal Süreç Eksikliği ve Adil bildirim” iddialarına ilişkin verdiği cevaba SEC’in yeni yanıtı.

    4 Haziran 2021; Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’in davanın reddine ilişkin savunmalarına karşı SEC’in savunmasına verdiği yanıt.

    Sürecin bu şekilde ilerleyeceğini belirten Filan, Ripple ortakları ve yabancı ülke borsalarından bilgi almak için talep edilen mutabakat zaptı konusunda hala bir karar verilmediğini ifade etti.

     

    RİPPLE NEDİR?

    Ripple küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlar. Şu anda Ripple, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmaktadır. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunmaz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow