hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık Bakanlığı personel alımı: Kılavuz yayınlandı! İşte başvuru tarihi

    Sağlık Bakanlığı personel alımı: Kılavuz yayınlandı İşte başvuru tarihi
    expand

    Sağlık Bakanlığı personel alımı  (KPSS 2019/4) ile ilgili süreç resmen başladı. ÖSYM tarafından tercih kılavuzu yayınlandı. Peki, tercihler ne zaman başlayacak ve ne zaman sona erecek? İşte ÖSYM tarafından 2019 KPSS Sağlık Bakanlığı tercih tarihi ve kılavuzu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı KPSS 2019/4 personel alımı ile ilgili süreç resmen başladı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev almak isteyen sağlık personeli adayları tercihlerin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM tarafından tercih kılavuzu yayınlandı. Peki, tercihler ne zaman? İşte, 2019/4 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu ve tarihi…

    TERCİHLER NE ZAMAN?

    Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2019/4 Tercih Kılavuzuna ÖSYM tarafından paylaşılan bağlantıdan erişebileceklerdir.

    Adaylar tercihlerini, 07-21 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 21 Ağustos 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

    Tercih işlemleri, KPSS-2019/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemlerinde kılavuzu incelemeleri önem arz etmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow