hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 10 Şubat 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 10 Şubat 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
    expand

    Şans Topu'nda bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Haftanın iki günü çekilen Şans Topu çekilişi noter huzurunda gerçekleşiyor. Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanan çekiliş sonrası sonuçlar millipiyangoonline.com adresinden sorgulanıyor. Peki ama Şans Topu çekilişi nasıl sorgulanır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çarşamba ve Pazar günleri çekilen Şans Topu'nda bu akşam heyecanlı bekleyiş sona erdi. Şans Topu'nda 5+1 bilenler büyük ikramiyenin sahibi olmaktadır. Merakla beklenen, Şans Topu çekilişi gerçekleşti. 

    10 Şubat 2021 Şans Topu çekilişi saat kaçta?

    10 Şubat 2021 tarihli Şans Topu çekilişi saat 20:00'de gerçekleşti. 0+1,1+1,2+1,3,3+1,4,4+1,5,5+1 bilenler ikramiye almaya hak kazanmaktadır. 

    Şans Topu'nda devreden büyük ikramiye 971.855 TL olarak açıklandı. 

    ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow