hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 11 Nisan 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı Milli Piyango Online'da!

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 11 Nisan 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı Milli Piyango Onlineda
    expand

    Haftanın iki günü çekilen Şans Topu'nda heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Şans Topu çekilişi bu akşam gerçekleşiyor ve Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. Peki ama bugünkü Şans Topu çekilişi saat kaçta, ikramiyesi ne kadar, bilet sorgulama işlemi nasıl yapılır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çarşamba ve Pazar günleri çekilen Şans Topu'nda bu akşam çekiliş heyecanı yaşanıyor. Şans Topu çekilişi bu akşam saat 20:00'de gerçekleşiyor. Şans Topu çekilişi noter huzurunda gerçekleşiyor. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. 

    Şans Topu çekilişinde beklenen büyük ikramiye 237.112 TL olarak açıklandı. Şans Topu'nda 0+1,1+1,2+1,3,3+1,4,4+1,5,5+1 bilenler ikramiye almaya hak kazanıyor. 

    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow