hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 23 Mayıs 2021 sonuçları için gözler Milli Piyango Online adresinde

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 23 Mayıs 2021 sonuçları için gözler Milli Piyango Online adresinde
    expand

    5+1 Şans Topu sonuçları 23 Mayıs 2021 çekilişi ile belirlenecek. Çekiliş diğer şans oyunlarında da olduğu gibi Milli Piyango TV adresinden canlı olarak takip edilebilecek. Çekiliş sonrası Şans Topu bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün gerçekleştirilecek iki şans oyunu çekilişinden biri de 5+1 olarak bilinen Şans Topu olacak. 227 bin 232 liralık beklenen büyük ikramiye tutarının olduğu şans oyununda çekiliş canlı yayında yapıldı. Milli Piyango yetkilileri ve noter görevlileri de çekilişte hazır bulundu.

    5+1 ŞANS TOPU SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Haftanın son gününde gerçekleştirilecek olan çekiliş sat 20:00'de yapıldı. İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında netleşmiş olacak. Çekilişte beklenen büyük ikramiye tutarı ise 608 bin 459 lira olarak belirlendi. 0+1, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 bilenler ve 3, 4, 5 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar.

    BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Talihli adayları kolon başı 2 TL’lik ücreti ödeyerek oyunu oynayabilirler.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow