hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 24 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemi millipiyangoonline.com'da!

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 24 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemi millipiyangoonline.comda
    expand

    Şans Topu çekilişi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 24 Ocak 2021 Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. Peki ama Şans Topu çekiliş sonuçanuçlar nasıl sorgulanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans Topu'nda 0+1, 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5, 5+1 bilenler ikramiye almaya hak kazanmaktadır. 5+1 bilenler ise büyük ikramiyenin sahibi olmaktadır. Şans Topu çekilişi haftanın iki günü çekilmektedir, çekilişler noter huzurunda gerçekleşmektedir. Peki ama Şans Topu 24 Ocak 2021 çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?

    Şans Topu çekilişi bu akşam 20:00'de Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. Sonuçlar çekilişten sonra millipiyangoonline.com adresinden sorgulanacak. 
    ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ
     
    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow