hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 28 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Online'da?

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 28 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Onlineda
    expand

    Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2021 tarihli çekilişi ile belli oldu. Şans Topu çekilişinde beklenen büyük ikramiye 287.947 TL olarak açıklandı. Şans oyunu tutkunları canlı yayında tespit edilecek olan 5+1 numarayı bilmeye çalışacaklar. Peki, 28 Nisan 2021 Şans Topu sonuçları ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans Topu sonuçları için heyecan başladı. Haftanın ilk Şans Topu çekilişinde Milli Piyango TV canlı yayınında şanslı numaralar belirlenecek. Talihli adayları büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamları aynı anda öğrenebilecekler. İşte Şans Topu çekilişi ile ilgili bilgiler...

    28 Nisan 2021 Şans Topu çekilişi saat kaçta?

    Yeni haftanın ilk çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 20:30'da başlayacak olan çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.
    ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA EKRANI

    ŞANS TOPU SONUÇLARI BELLİ OLDU
    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow