hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! Şans Topu 31 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da olacak

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti Şans Topu 31 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda olacak
    expand

    Şans oyunları arasında yer alan Şans Topu'nda bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Şans Topu çekilişi noter huzurunda gerçekleşmektedir, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanmaktadır. 31 Ocak 2021 Şans Topu sonuçları çekiliş sonrası Milli Piyango Online adresinden sorgulanmaktadır. Peki ama Şans Topu çekilişi saat kaçta, bugünkü ikramiye ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çarşamba ve Pazar olmak üzere haftanın iki günü çekilen Şans Topu'nda bu akşam çekiliş heyecanı var. Şans Topu çekilişinde beklenen büyük ikramiye 614.845 TL olarak açıklandı. Şans Topu çekilişi bu akşam saat 20:00'de gerçekleşecek. Şans Topu'nda 5+1 bilenler büyük ikramiyenin sahibi olmaktadır. 

    31 Ocak 2021 Pazar akşamı düzenlenen Şans Topu çekilişini www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı olarak takip edildi. 

    ŞANS TOPU SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ


    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow