hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti! 9 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları kaçta? Şans Topu çekilişi günleri, tarihleri

    Şans Topu çekilişi gerçekleşti 9 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları kaçta Şans Topu çekilişi günleri, tarihleri
    expand

    Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu. Şans Topu çekilişi 20:00'de gerçekleşti. Haftanın iki günü çekilen Şans Topu 9 Aralık 2020 akşamı canlı çekilişle açıklanacak. Her çekilişi canlı bir şekilde noter huzurunda YouTube'ta gerçekleşen Şans Topu'nda 5+1 bilen talihliler ikramiye kazanacak. Peki ama Şans Topu çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte Şans Topu canlı çekiliş bilgileri!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    9 Aralık Şans topu sonuçları bu akşam belli oldu. Sonuçlar birazdan Milli Piyango TV adresinde yer alacak.  Milli Piyango Online web sitesinden açıklanan sonuçlar Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. 5+1 bilenin büyük ikramiyeyi kazandığı oyun Şans Topu'nda heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
     
    Şans Topu'nun 9 Aralık 2020 Çarşamba akşamı gerçekleşti. DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 1.227.275 TL olarak açıklanmıştı. 

    9 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

    Şans Topu çekilişi saat 20:00'de gerçekleşmektedir. Milli Piyango TV YouTube hesabından yetkililer ve noter huzurunda gerçekleşen çekilişe izleyici olarak da katılabilmektesiniz. 
    Şans Topu çekilişi gerçekleşti 9 Aralık Şans Topu çekiliş sonuçları kaçta Şans Topu çekilişi günleri, tarihleri

    Şans Topu çekiliş günleri

    Şans Topu çekilişi her hafta pazar ve Çarşamba günleri gerçekleşmektedir. Çekiliş 20:00'de YouTube'ta yayınlanmaktadır. Çekiliş sonrası sonuçlar MilliPiyangoOnline.com üzerinden duyurulmaktadır. 

    Şans Topu nasıl oynanır?

    Şans topu Millipiyangoonline.com'da,.

    Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

    Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

    Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

    Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

    Sen Seç!

    Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

    Sistem Oyunu!

    Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çoklu Çekiliş!

    Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

    İptal

    Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

    Ne kadar kazanabilirsin?

    Şans Topu haftada 1 gün: Çarşamba günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çekilir.

    Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow