hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABC Mobilya'dan yüzde 44'le 44'üncü yaş kutlaması

    ABC Mobilyadan yüzde 44le 44üncü yaş kutlaması
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bu yıl 44'üncü yaşını kutlayan ABC Mobilya, yüzde 44'lük indirim kampanyasıyla tüketicilere avantajlı fiyatlarla ulaşıyor. Türkiye'nin ünlü popçularından Hadise ile yaptığı reklam ve tanıtımlarla satışlarını arttıran ABC Mobilya, yüzde 44'lük indirim kampanyasıyla mobilya sektöründe yeni bir bayrak açtı. 01 Nisan - 30 Nisan arasında geçerli olacak kampanyaya özel ayrıca 4 üründe ekstra indirim uygulanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABC Mobilya CEO'su Burhan Gül, Hadise ile başlattıkları lansman ve tanıtım atağında yakaladıkları yüzde 50 satış artışını, indirim kampanyasıyla daha yukarı taşımayı hedeflediklerini söyledi. Burhan Gül "Şirketimizin 44'üncü yaşına atıf yaparak müşterilerimize indirimli fiyatlarla ulaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl hükümetimizin yaptığı KDV indirimi ile sektörde önemli bir canlılık oluşmuştu. Ancak KDV'nin tekrardan yüzde 18'e yükseltilmesiyle mobilya sektöründe yine bir durağanlık yaşanıyordu. ABC Mobilya olarak lansman ve tanıtım ataklarıyla bir de yüzde 44'lük büyük indirim kampanyasıyla bu durgunluğu tersine çevirmeyi başardık. Hadise'li kampanyamızda yüzde 50 satış artışına ulaştık. İndirim kampanyamızla bu rakamı yüzde 75'e çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

    Hadise mobilya satışlarını yüzde 50 artırdı

    Burhan Gül, 2018'in tüketicinin ABC Mobilya markasını ezberleyeceği bir yıl olacağını belirtti. Gül şöyle devam etti: "Mobilya sektörünün gizli bir deviydik. Yarım yüz yıla dayanan güvenilir ticari geçmişimiz ve kaliteli üretim anlayışına sahibiz. Başta Avrupa kıtasındakiler olmak üzere 40 ülkeye ihracatımız var. İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, İrlanda, Polonya, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Kazakistan, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Afrika ülkeleri arasında Liberya, Etiyopya, Fas, Libya ve Gine'de Türk mobilyasının bayrağını dalgalandırıyoruz. Amacımız Afrika'daki bayii sayımızı arttırmak. Katma değeri yüksek ürünlerimizle Türk mobilya sektörünün küresel anlamda gelişmesine destek olmayı ve bir dünya markası yaratmayı hedefliyoruz"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABC Mobilya CEO'su: Türk Malı etiketiyle Çinliler'le savaşıyoruz

    ABC Mobilya'nın Türkiye genelinde 150'nin üzerinde konsept showroom bayiliği bulunuyor. Burhan Gül, 2018 yılını, ABC Mobilya için atılım ve büyüme yılı olarak planladıklarını belirterek şunları söyledi: "Satış noktalarımızın sayısını 300'e çıkaracağız. Tüketiciyle daha yakın temasta olacağız. ABC Mobilya bayi ve showroomlarımızla tüketiciden gelen yoğun talebi hızla karşılayacak kapasite ve donanımda olan Türkiye'nin güvenilir bir markasıdır. Bu yıl Türkiye genelinde yapacağımız organizasyonla satış ağımızı yaygınlaştırıyoruz. KKTC'de de showroom açarak oradaki tükeciye ulaşmayı planlıyoruz."

    ABC Mobilyadan yüzde 44le 44üncü yaş kutlaması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow