hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Servet Eyüboğlu yeni girişimiyle geri döndü

    Ali Servet Eyüboğlu yeni girişimiyle geri döndü
    expand

    Mekan rehberi Mekanist'i Zomato'ya sattıktan bir süre profesyonel olarak çalışan Ali Servet Eyüboğlu, English Ninjas ile yeni bir yatırım yaptı. 17 ayda 100 bin kullanıcıya ulaşan platform, pratik yaparak İngilizce öğretmeyi hedefliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de İngilizce eğitiminin dilbilgisini temel alan ve pratik yönü eksik kalan bir yöntem üzerine kurgulandığını belirten Eyüboğlu, bu ihtiyaçtan yola çıktıklarını söyledi.

    17 ayda kullanıcı sayısı 100 bini geçen bu platformda tamamı yabancı yüzlerce eğitmen olduğunu kaydeden Eyüboğlu, "Konuşma konusunda sıkıntı çekenlere ‘6 ay Amerika’ya git çözersin, pratik yapman lazım’ dendiğini gördük. Biz de buradan hareketle 7/24 yabancı eğitmenler ile konuşma fırsatı veren bir uygulama geliştirdik" dedi.Bu işte ilk olarak kendisi fonlayan Eyüboğlu ardından bir grup melek yatırımcıdan da tohum yatırımı aldıklarını ifade etti.

    Bireysel üyeler yanında büyük kurumsal üyelerinin de bulunduğunu anlatan Eyüboğlu, "Bir başka hedefimiz ise, platformu yurtdışına taşımak. Özellikle Latin
    Amerika, Suudi Arabistan, Güney Kore ve Çin’de büyük fırsatlar var. Sadece Türkiye'de değil dünyada da büyümek istiyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow