hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ariel ve Migros çocukların yüzünü güldürecek

    Ariel ve Migros çocukların yüzünü güldürecek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bugüne kadar birçok çocuğun yüzünü güldüren Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), “Kıyafet Bağış Kampanyası” ile bu yıl da ihtiyaç sahibi on binlerce çocuğa kıyafet ulaştıracak. 19 Ekim- 30 Kasım tarihleri arasında 56 ilde, toplam 975 Migros ve Kipa Mağazalarına getirilen kıyafetler, Ariel ile yıkanıp temizlenerek Toplum Gönüllüsü gençlerin desteği ile çocuklarla buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Migros, Ariel ve TOG işbirliğinde 2012 yılında başlayan “Kıyafet Bağış Kampanyası”nın bu yıl altıncısı düzenlenecek. Kampanya kapsamında, 19 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında Migros’a getirilen kıyafetler Ariel ile yıkanıp temizlenecek, Toplum Gönüllüsü gençlerin desteğiyle de ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

    İlk olarak 2012 yılında başlayan “Kıyafet Bağış Kampanyası” kapsamında, bugüne kadar 225 binin üzerinde çocuk, Ariel’le yıkanmış, tertemiz kıyafetlerine kavuştu. Bu yıl yeniden hayata geçirilen kampanya ile desteğe ihtiyacı olan binlerce çocuğa yepyeni giysiler ulaştırılması hedefleniyor.

    Kampanyaya katılmak için, paylaşmak istediğiniz kıyafetleri 30 Kasım’a kadar Migros ve Kipa Mağazaları’ndaki Ariel Kıyafet Bağışı makinesine atmak yeterli.

    Ariel ve Migros çocukların yüzünü güldürecek

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow