hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BEKO 65'' ekran televizyonunu tanıttı

    BEKO 65 ekran televizyonunu tanıttı
    expand

    Beko’nun 65’’ büyüklüğe kadar ulaşan Crystal TV serisi tanıtıldı. Crystal TV serisinin farklı bir özelliği de “tek tuş”la çok geniş bir içerik listesine, anında ulaşma olanağı da sunması.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beko, performans çıtasını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediği Crystal TV serisini tanıttı. Smart özellikleri ve UHD çözünürlük sayesinde daha iyi görüntüyü tüketicilerle buluşturan televizyon kullanıcılarına pratik kullanım özelliği ekliyor.

    4K görüntü teknolojisi, HDR, Micro Dimming, Video Perfection Engine özelliği ile desteklenen Beko Crystal TV Serisi, büyük ekranı ve yüksek çözünürlüğü ile evleri sinema salonuna çevirmeyi hedefleyen serinin öne çıkan özelliği ise "tek tuş" teknolojisi. 

    Smart TV özelliği ve kolay kullanımı sayesinde zengin bir içerik sunan Beko Crystal TV, kumandasındaki “tek tuş” özelliğiyle, tek dokunuşla çok geniş bir içerik listesine erişim kolaylığı sağlıyor.

    Beko’nun son teknolojiye sahip Crsystal UHD TV’leri futbol uygulaması, BeinSports, Digiturk Play, Filmbox, Filbox, Tivibu, PuhuTV gibi birçok uygulamayı içinde barındırıyor. Üstelik dönemsel içerik kampanyalarıyla mağazalarda özel faydalar sağlanıyor.  Snap&Share özelliği ile TV’deki içeriği aynı anda sosyal medyada da paylaşmak mümkün.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca Beko’nun Smart TV’lerine özel Beko Quick Smart platformu kişiselleştirilebilir özelliği ile kullanıcılara diledikleri uygulamaları ya da televizyon kanallarını ana menüye kaydetme ve önceliklendirme imkânı veriyor. Beko Crystal TV serileri ise 1,999 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow