hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beylikdüzü'nde robotların şovu başladı

    Beylikdüzünde robotların şovu başladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    WIN Eurasia Automation Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde endüstriyel teknoloji tutkunlarından gördüğü yoğun ilgiyle kapılarını açtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17-20 Mart 2016 tarihleri arasında son teknoloji üretim sistemlerini bir araya getiren fuar; kablolardan akışkan gücü teknolojilerine, sürücü teknolojilerinden yazılımlara, robot kollarından insansız forkliftlere bir fabrika için gerekli tüm çözümleri tek çatı altında sunuyor.

    Fuarda ABD, Almanya, Avusturya, Brezilya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Japonya, İngiltere, İran, İrlanda, İsviçre, İsveç, İspanya, İtalya, Pakistan, Romanya, Tayvan, Türkiye olmak üzere 25 ülkeden bin 556 firma bulunuyor.

    Geleceğe giden yol: Endüstri 4.0

    WIN Eurasia Automation Fuarı'nda sanayi devriminin dördüncü aşaması olarak ifade edilen Endüstri 4.0 uygulamaları görücüye çıkıyor.

    Fuarda, katılımcı firmaların sergilediği yenilikçi ürün ve çözümlerle, Türkiye'de Endüstri 4.0'ın gelişimine en büyük katkılardan birini sunuyor.

    4 ticari fuar, yeni endüstriyel çağın, entegre üretim süreçlerine yönelik olarak en ileri teknolojiye sahip komponent, sürücü, yazılım, robot ve istifleme-taşıma-depoloma çözümlerini bir araya getiriyor.
     
    Sektörün geleceğine odaklanan forumlar

    Fuar yenilikçi ürünlerin yanı sıra forumlar ile de öne çıkıyor. WIN Eurasia Automation, kapsamı altında gerçekleşecek forumlar aracılığıyla sektör içi ve dışı bilgi paylaşımına da olanak sağlıyor.

    Bu yıl forumlar ilgili oldukları salonların içinde oluşturulan özel alanlarda düzenleniyor. Böylece ziyaretçilerin fuar alanından uzaklaşmadan doğrudan katılımını mümkün kılarak fuar alanındaki etkileşimi arttırmayı hedefliyor.

    5. salonda AKDER desteği ile oluşturulan Hidrolik and Pnomatik Forum Alanı'nda sektördeki güncel konulara odaklanılacak; ayrıca bu alan 19 Mart Cumartesi günü Bosch Rexroth, Festo, Parker, Mert Teknik ve İzmir Hidropar'ın katılımı ile AKDER tarafından gerçekleştirilecek panele ev sahipliği yapacak.

    12. salonda İSDER ve İSAG desteği ile oluşturulan Materials Handling Forum Alanı'nda ise iç lojistik alanındaki yenilikler, lojistikte iş sağlığı ve güvenliği gibi önemli konular ele alınacak. Ayrıca 18 Mart günü İSDER tarafından bir panel gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow