hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BimSA büyümede sektörü beşe katladı!

    BimSA büyümede sektörü beşe katladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    BimSA Genel Müdürü Tunç Taşman, 2014 yılında bilişim sektörünün toplam büyümesinin beş katı büyüme trendi yakaladıklarını ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taşman, "2015 yılında da büyüme oranımız yüzde 46 olarak gerçekleşti. Önümüzdeki beş yıl içinde bilişim sektörü Pazar büyüklüğünün 50 milyar doları aşacağını tahmin ediyoruz. Dolayısıyla bu oranın daha da artacağını öngörüyoruz" dedi.

    2016 hedeflerinin farklı alanlarda ve teknolojilerde büyümek olduğunu belirten Taşman, kuracakları Güvelik Operasyon Merkezi / Security Operations Center (SOC)  ile güvenlik açıklarının önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

    Etohum'la fikirler şirkete dönüşecek

    BimSA, Etohum Yatırımcı Kulübü'ne üye oldu.
    Petrol Ofisi satışa çıktı!
    BimSA olarak internet odaklı parlak girişimleri desteklediklerini ifade eden Taşman, şöyle konuştu:

    "Vizyoner ve yenilikçi yaklaşımı ile bilişime gönül veren BimSA ekibi olarak,  hem yatırımlarımız hem de çalışanlarımızla Türkiye'nin dijitalleşmesine katkıda bulunuyor, 40 yıllık tecrübemiz ile şirketlerin dijitalleşme yolculuklarına eşlik ediyoruz.

    Etohum üyeliğimiz sayesinde platform üzerinden bize ulaşan girişimcilerle bir araya gelerek, şirketlere sağladığımız hizmetleri çeşitlendirmeyi ve dijitalleşme konusunda farklı ve yeni çözümler sunmayı hedefliyoruz.

    Girişimciler, internet odaklı iş fikirlerine güveniyor, şirket kurmayı planlıyorlarsa, Etohum'a başvuru yapabilir, farklı projeler hayata geçirmeyi planlayan diğer girişimciler ve yaratıcı fikirlere destek olmak isteyen kişi ya da kurumlar ile bizim desteğimiz ve aracılığımızla iletişim kurabilirler."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow