hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir yılda 5 rekor birden kırdı

    Bir yılda 5 rekor birden kırdı
    expand

    ASF Otomotiv’den bir yılda beş rekorOtomotiv sektöründe rekorlarla dolu bir yılı geride bırakan ASF Otomotiv, hem perakende hem de ticari araç segmentlerinde gerçekleştirdiği satışlarla beş önemli sektör birinciliği elde etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’de otomotiv sektörünün önde gelen yetkili satıcılarından ASF Otomotiv, 2016 yılını rekorlarla kapattı. Yaklaşık 30 yıldır FDN Grup bünyesinde hizmet veren ASF Otomotiv, yetkili bayiliğini yaptığı Fiat ve Renault-Dacia grubunda Türkiye’nin en çok perakende satış rakamlarına ulaşan yetkili bayisi oldu.

    ASF Otomotiv 2016 yılında yetkili bayisi olduğu Renault, Dacia, Ford ve Fiat markalarında toplamda 22 bin 77 araç satışı gerçekleştirdi. En çok satış yapan yetkili bayi unvanını 14 yıldır elinde tutan ASF Otomotiv, 2016 yılında Renault-Dacia grubunda üç, Fiat satışlarında iki farklı sektör satış rekorunun altına imza attı. 

    Hem perakende hem de ticari araç satışında lider

    Dünya otomotiv pazarının önemli markalarının ana bayiliğini yürüten ASF Otomotiv, 4 bin 568 adetlik satış rakamı ile Renault/Dacia perakende birinciliğinin yanı sıra, Renault ticari araç satış birinciliği ve Dacia toplam satış birinciliği gibi üç farklı rekorun da sahibi oldu. 

    İki rekor da Medos’tan geldi

    ASF Otomotiv’in Fiat yetkili bayiliğini yapan Medos ise faaliyet gösterdiği bölgelerde hem perakende hem toplam satışlarda zirvede yer aldı. 

    Fidan: Bu yolda müşterilerimiz ile birlikte yürüyoruzElde ettiği başarılar ile son iki yıldır Fortune ve Capital 500 listelerinde yer alan ASF Otomotiv’in Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, 14 yıldır üst üste kırdıkları satış rekorlarını gelecek yıllara da taşımak istediklerini ifade etti. Yetkili bayiler arasında lokomotif olma misyonunu sürdüreceklerini hatırlatan Fidan, “Liderliği korumanın lider olmaktan daha zor olduğunu bilerek bu yolda değerli müşterilerimiz ile beraber yürüyor, tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow