hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çinli telefon şirketi Honor resmen Türkiye'de!

    Çinli telefon şirketi Honor resmen Türkiyede
    expand

    2013'te kurulan Honor sonunda ülkemize resmen giriş yaptı. 74 ülke pazarında kendine yer bulan Honor'ın akıllı telefonları yakın zamanda Türk tüketicilerle buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çinli şirket yaptığı açıklamada ülkemizde faaliyet göstereceğini ve yakın zamanda telefonların satışa çıkacağını resmen belirtti.

    Çin'de bir numara oldu

    Bağımsız pazar araştırma şirketi Sino'nun verilerine göre, Honor, Çin'deki akıllı telefon pazarında satış hacmi ve gelir açısından 2017 yılının bir numarası oldu. Honor, Çin'de her yıl 11 Kasım'da kutlanan ve alışverişin patlama yaptığı "Bekarlar Günü"nde ülkenin en büyük iki e-ticaret platformu Alibaba ve Jingdong'da 600 milyon doların üzerinde satış yaptı.

    Kuzey ülkeleri, Batı ve Doğu Avrupa, Rusya ve Kuzey Amerika gibi pazarlara da adım atan Honor, özellikle Batı Avrupa'da başarılı oldu. Son pazar verilerine göre Honor'un gelirleri Almanya'da yüzde 300, İtalya'da yüzde 350 artarken, Fransa'nın "En iyi online akıllı telefon markası" seçildi. Diğer yandan, şirket pazar payı büyümesi açısından da dikkat çekti. Honor, Finlandiya pazarında birinciliğe, Rusya'da pazar payında ise üçüncülüğe oturdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Türkiye fırsatlarla dolu, potansiyeli yüksek bir ülke"

    Honor Global Başkanı George Zhao, konu hakkında şöyle konuştu: "Türkiye fırsatlarla dolu ve potansiyeli yüksek bir ülke. Yeni ürün ekosistemimizle Türkiye pazarına resmî olarak giriş yaptığımızı duyurmaktan heyecan duyuyorum. En iyi ürünlerimizi ve marka deneyimimizi rekabetçi bir fiyat seviyesinde pazara sunacağız ve Türkiye'deki gençler için güçlü bir alternatif olacağız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow