hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    D-Smart’ta görev değişikliği

    D-Smart’ta görev değişikliği
    expand

    Doğan Grubu’nda 2002 yılından bu yana farklı kademelerde görev yapan Mükremin Sarıer, Nisan 2016’dan bu yana yürüttüğü D-Smart’taki görevini, hali hazırda Doğan Dağıtım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Kürşat Demircioğlu'na devretti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    D-Smart’ta Bayrak DeğişimiKürşat Demircioğlu, 20 Kasım 2017 tarihinden itibaren D-Smart İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. Yönetim yapısındaki değişikliği değerlendiren Doğan Şirketler Grubu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Yağmur Şatana: 

    “D-Smart Grubumuzun Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Sn. Mükremin Sarıer, 14 yıl boyunca Grubumuzun çeşitli kademelerinde başarıyla yöneticilik yapmıştır. Bundan sonraki iş hayatında aynı başarıyı göstereceğine olan inancım tamdır” dedi. “D-Smart İcra Kurulu Başkanlığı’na, hali hazırda Doğan Dağıtım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Sn. Kürşat Demircioğlu atanmıştır. Uzun yıllardır Doğan Grubu’nun çeşitli kademelerinde başarıyla yöneticilik yapan Sn. Demircioğlu yeni görevinin yanı sıra mevcut görevini de devam ettirecektir. Sn. Sarıer’e, bugüne kadar gösterdiği başarılı ve özverili çalışması için teşekkür eder, Sn. Demircioğlu’na yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

    1988 yılından bu yana Doğan Grubu'nda

    Doğan Grubu’na 1 Nisan 1988 yılında katılmış olan Kürşat Demircioğlu, Hürriyet Ofset Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş., Hürriyet A.Ş.’de Muhasebe ve Mali İşler Yöneticiliklerinin ardından 2001 yılından Ekim 2016 yılına kadar Doğan Müzik Kitap Mağazacılık Pazarlama A.Ş.de Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini yürütmüştür. Şubat 2017 tarihinden bu yana Doğan Dağıtım A.Ş.  İcra Kurulu Başkanlığını sürdüren Demircioğlu, Kasım 2017 itibarı ile mevcut görevinin yanı sıra D-Smart İcra Kurulu Başkanlığını yürütmeye başlamıştır. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow