hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Enerjisi ile ünlü kuvars taşına ilgi artıyor

    Enerjisi ile ünlü kuvars taşına ilgi artıyor
    expand

    Doğal taşların iyileştirici gücüne inananların gözdesi kuvars; enerjisi ile bulunduğu alanlardaki negatif enerjiyi azaltırken, cep telefonu, televizyon, bilgisayar ve akıllı cihazlar gibi teknolojik aletlerden yayılan radyasyonu da topluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Faydaları saymakla bitmeyen kuvars taşını yaşam alanlarımıza taşımak amacı ile yola çıkan, Türkiye ve dünyada doğal taş sektörünün önde gelen firmalarından Coante’nin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Nazlı Bahçeyaka, kuvars taşının günlük yaşamımıza olan etkilerini tüm detayları ile anlattı.

    İlk çağlardan bu yana tedavi alanlarında kullanılıyor

    Kuvars taşının ilk çağlardan bu yana tedavi alanlarında kullanıldığının altını çizen Bahçeyaka, “Kuvars, doğada bulunan silisyum dioksit kristali olarak tanımlanmaktadır. Günümüzde de tedavi nitelikli taşların başında gelmektedir. Metafiziksel anlamda kuvvetin ve gizli gücün sembolüdür. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok eder ve pozitif enerjiyi toplar, aktive eder, aynı zamanda biriktirir. Bizler kuvars taşını zemin döşeme, dış cephe, merdiven, banyo ve mutfak tezgahı olarak insanların yaşam alanlarına taşıdık. Açıkçası bizler hem dünyada hem de Türkiye’de kuvars taşına karşı olan eğilimin giderek artacağını düşünmekteyiz’’ dedi

    Modern Çağın Yoğunluğuna Kuvars EtkisiEski çağlarda başlayan ve bugün de kullanılan kuvars taşının kainatın sonsuz gücünü temsil ettiğine ve bu taşı taşıyan kişinin bu gücü kavrayabileceğine inanılmaktadır. İnsanların üzerinde olumlu etkiler sergileyen kuvars taşı sağlıktan, insan psikolojisine kadar birçok alanda kendisini göstermektedir.Enerjisi ile ünlü kuvars taşına ilgi artıyor



    Bahçeyaka, ‘’Modern çağda hayatın yoğun temposunda insanlar kendilerini mutsuz ve yorgun hissederken, çevredeki negatif enerjiyi yok eden ve pozitif enerji toplayan kuvars taşı kişinin kendine değer vermesinde etkilidir, pozitif sinerjiyi hissetmenizi sağlayarak hayatın yoğun temposuna karşı sizi motive eder.” sözleri ile kuvars taşının pozitif etkilerini özetledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow