hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gode İstanbul ve Doğa Koleji 13 yıllık birlikteliğe devam ediyor

    Gode İstanbul ve Doğa Koleji 13 yıllık birlikteliğe devam ediyor
    expand

    Önde gelen eğitim kurumlarından Doğa Koleji, iletişim alanında Gode İstanbul ile yeniden bir araya geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    437 okulu ve 75 bin öğrencisiyle Doğa Koleji, 2002 yılındaki kuruluşundan itibaren 13 yıl boyunca reklam çalışmalarını sürdüren Gode İstanbul’la yeniden bir araya gelerek eğitim iletişiminde yeni bir dönem daha başlatıyor.

    Gode İstanbul, Doğa Koleji’nin kuruluş aşamasından itibaren isim çalışmasından logo tasarımına dek tüm yaratıcı işlerini ve iletişim faaliyetlerini gerçekleştirmiş, 2002’de tek bir kampüsle başlayan ve 2015’e dek 116 kampüse ulaşan büyüme hikayesinde bir iletişim partneri olarak çok önemli roller üstlenmişti. Doğa Koleji, bu heyecan verici birliktelik ve yolculukta eğitim dünyasının en değerli ve büyük markası unvanını kazanarak ilham verici bir lidere dönüşmüştü.

    2015 yılının Mart ayında bu başarılı birlikteliğe ara veren Doğa ve Gode İstanbul, Mart 2018’de yeniden bir araya gelerek reklam ve iletişim çalışmalarında çok daha heyecan verici işlere imza atmaya hazırlanıyor. 

    Doğa ve Gode İstanbul, bu yılın iletişim çalışmalarında sektöre enerji getirecek ve fark yaratacak bir strateji izleyecek. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow