hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan-Gizem Hatipoğlu, Buka Sofa standında

    Hakan-Gizem Hatipoğlu, Buka Sofa standında
    expand

    Hakan ve Gizem Hatipoğlu, Buka Sofa’nın akıllı çözüm seçeneklerini canlı yayında anlattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa, 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı İsmob’a katıldı. Buka Sofa’nın fuarda yer alan standını ziyaret eden Hakan ve Gizem Hatipoğlu, sosyal medya kanallarından canlı yayın gerçekleştirerek markanın modüler, fonksiyonel ve rahat ürünlerini tanıttı.

    Dünyanın en büyük üçüncü Mobilya Fuarı olan "İstanbul Mobilya Fuarı" İsmob, bu yıl 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’de 10 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşan mobilya markası Buka Sofa, fuarda akıllı çözümlerini ve farklı tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu. Geçtiğimiz yılların Survivor yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu, Buka Sofa’nın standından canlı yayın yaparak Buka Sofa’nın hikâyesini takipçilerine aktardılar.

    Buka Sofa farkı canlı yayında

    “Neden Buka?” farkını canlı yayında takipçilerine anlatan Hakan ve Gizem Hatipoğlu,  Buka Sofa’nın farklı tasarımlarını deneme imkânı buldu. Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger ve Buka Sofa Proje Müdürü Hans Stöger ile söyleşi yapan Hakan ve Gizem Hatipoğlu, Buka Sofa’nın tasarım felsefesi ve ürünleri hakkında bilgi sahibi oldu. Canlı yayını takip eden ve sorulan soruya doğru cevap veren 5 kişiye ise Buka Sofa’nın dekorasyon ürünlerinden hediye edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow