hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Justmop.com'a Nevzat Aydın'dan destek!

    Justmop.coma Nevzat Aydından destek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Dubai merkezli online temizlik platformu Justmop.com, Şubat 2015'teki kuruluşunun ardından geçtiğimiz günlerde Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın'dan yatırım aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yemeksepeti'nin Delivery Hero öncesi dönemdeki Orta Doğu yapılanması Foodonclick.com'da üst düzey yönetici pozisyonunda yer alan Ali Çağatay Özcan ve Kerem Kuyucu'nun girişimi olan Justmop.com, Aydın'dan mentorluk anlamında da destek alıyor.

    Justmop.com Kurucuları Ali Çağatay Özcan (Yemeksepeti eski Pazarlama ve İş Zekası Müdürü) ve Kerem Kuyucu (Yemeksepeti eski Katar Ülke Müdürü), girişimin ortaya çıkışını ve hedeflerini şu sözlerle özetliyor:

    "Justmop.com fikri, Yemeksepeti çatısı altında Orta Doğu'ya taşınma sürecinde, ev için güvenebileceğimiz bir temizlikçi ararken oluştu. Dubai'de yaşayanların temizlik ihtiyaçlarının kaliteli, hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak için yola çıktık. 1 yıldan kısa süre içerisinde 15 binin üzerinde temizlik yaptık.

    2016 yılı içinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin diğer şehirlerinde ve Katar başta olmak üzere Orta Doğu'nun önemli diğer ülkelerinde hizmet vermeye başlayacağız. Yemeksepeti'nin bize yansıttığı girişimcilik ruhundan ilhamla yola çıktık; Nevzat Aydın'ın desteği ve know-how'ı ile kısa sürede daha çok yol alacağımıza da eminiz."

    Experian Analitik ekibi büyüyor

    Bugüne dek 10'dan fazla girişimde melek yatırımcı sıfatıyla yer alan ve Justmob.com'a da Gökçe Kabatepe ve Aydın Özol ile birlikte yatırım yapan Nevzat Aydın, "Yemeksepeti bugün büyük bir kurum haline geldiyse de, DNA'sında girişimcilik var. Bu da bizlerle çalışan insanları, fikirlerini hayata geçirme konusunda teşvik ediyor. Eski çalışma arkadaşlarımızın gelecek vadeden bu tarz iş modelleri yaratmaları bizi de mutlu ediyor. Ben de inandığım bu projeye mümkün olduğunca destek olmayı sürdüreceğim" dedi.

    Justmop.coma Nevzat Aydından destek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow