hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KidZania'da moda çocuklara emanet

    KidZaniada moda çocuklara emanet
    expand

    Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme şansı sunan KidZania, arkadaş canlısı, alışveriş yapmaktan keyif alan, modaya düşkün ve sosyalliğin temsilcisi Chika karakterinin moda evinde, 0-12 yaş çocuk modasının öncü markası Soobe'yi ağırlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Soobe’nin sponsorluğuyla hayata geçen Chika'nın Moda Evi’nde çocuklar, kendi kombinlerini yaparken, aynı zamanda tasarım ve tekstil trendlerini yakından inceleme ve deneyimleme şansı bulacak. Çocukların aynı zamanda iletişim becerilerini geliştirip, ekip çalışması yapabilme yeteneklerini de destekleyen Chika’nın Moda Evi, çocuklar için renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

    4 – 14 yaş arasındaki çocuklara 65 aktivite alanında, 120’ye yakın mesleği deneyimleme fırsatı sunan Kidzania, çocuk modasının öncü markası Soobe ile yepyeni bir sponsorluğa imza atıyor. İş birliği kapsamında çocuklara alışveriş becerisi, sosyalleşme ve trendleri takip etme yetisi kazandıran Chika karakterinin Moda Evi’nde Soobe ürünleri sergilenecek.
    Chika’nın Moda Evi’ni ziyaret eden çocuklar Soobe ürünlerinden seçim yaparak mankenlik yapabilme fırsatı yakalayacak ve bu roller sayesinde iletişim becerilerini geliştirecek ve ekip çalışmasını öğrenecek. Dikkatli ve uyumlu çalışmanın önemini de keşfedecek olan çocukların aktivitelerle özgüvenleri de gelişecek.

    Chika Moda Evi’nde Çocukların Hayallerindeki Tişörtler, Tasarıma Dönüşüyor!

    Soobe sponsorluğuyla hayata geçen Chika karakterinin Moda Evi’nde çocuklar hayallerindeki tasarımları, yine kendi hayallerindeki renklerle boyayabilme fırsatı bulabilecek. Çocukların bilişsel yeteneklerini de destekleyen tişört boyama aktivitesindeki tasarımlar Soobe’nin dönem dönem yapacağı yarışmayla Soobe mağazalarında yerini alacak!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow