hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konut sahibi olmak isteyenlere tavsiye

    Konut sahibi olmak isteyenlere tavsiye
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, konut almayı planlayanlara şimdi alım yapmalarını, hiç vakit kaybetmeden krizi fırsata dönüştürmelerini tavsiye ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konut sektörünün önde gelen firmalarından Yeşil GYO, 100 ay sıfır faiz, %5’ten başlayan peşinat ve 1.500 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile konut piyasasını hareketlendirmeye çalışıyor.  

    Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, kriz ortamı nedeniyle insanların endişe içinde olmaları ve gayrımenkul yatırımlarını ertelemek istemelerinin anlaşılır olduğunu belirterek buna karşın birçok firmanın yeni fırsatlar ve kampanyalar sunduğunu söyledi. Yeşil, kendilerinin de 6 farklı proje Elexia Levent, Elexia Topkapı, Elexia Tuzla, Innovia 4, Innovia Arifiye ve Innovia Terrace İzmit için 174.000 tl’den başlayan fiyatlar, 100 ay sıfır faiz ve 1.500 tl’den başlayan taksit seçenekleri olduğunu hatırlattı.

    Yeşil konut almak isteyenlere "Fırsat ve kampanyalar, alıcılar için büyük bir imkan teşkil ediyor. Benim önerim, konut almayı planlayanların şimdi alım yapmaları; hiç vakit kaybetmesinler ve krizi fırsata dönüştürsünler" tavsiyesinde bulundu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yüzde 98 doluluk oranı

    Tasarımın yanısıra işlevselliği ve konforu uygun fiyatlarla birleştiren Yeşil GYO yeni bir kampanya ile ev almak isteyenlere sesleniyor. Yeşil GYO, 14 bin konutluk dev Innovia Beylikduzu projesi ile 2009 yılından bu yana 8.100 daireyi sahiplerine teslim ederek Türkiye ve Avrupa’nın en büyük markalı konut projesine imza attı. Teslim edilen projeler %98 doluluk oranı ile yatırım amaçlı kullanım anlamındaki başarısını sürdürmeye devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow