hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mutlubiev İOS ve Android uygulaması çıktı

    Mutlubiev İOS ve Android uygulaması çıktı
    expand

    Profesyonel temizlik hizmeti sağlayan Mutlubiev, iOS ve Android uygulamaları, PlaySotre ve AppStore'daki yerini aldı .

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaklaşık 3 yıldır; ev ve ofis temizliğini profesyonel bir platforma taşıyan ve 15 bin üye sayısına ulaşan Mutlubiev, önemli bir adım imza attı. 

    Düzenli olarak eğitim gören 400'ü aşkın temizlik profesyoneliyle şimdiye kadar 35 binden fazla ev ve işyerine; İstanbul, İzmir, Çeşme ve Bodrum’da "temizlik" götürüldü. Mutlubiev, 250 bin Türk Lirasına kadar oluşabilecek zararlar da, evleri ve iş yerlerini güvence altına alıyor

    Geliştirilen iOS ve ANDROID uygulamaları ile müşteriler, konumlarını belirleyip, adresleri girip, oda sayılarını seçebilecej, emizlik hizmeti almak istediği tarihi ve saati belirleyebiliyor. Ayrıca fiyat teklifiyle beraber temizlik profesyonelinin fotoğrafını ve bilgilerini görecek. Ödemeyi de kredi kartını tanımlayıp hızla gerçekleştirebiliyor.

    Uygulama üzerinden temizlik hizmeti verecek olan kişinin konumu görülebiliyor, bu sayede uygulamanın harita özelliği üzerinden temizlik profesyonelinin adrese giriş çıkış saatleri takip edilebiliyor. Ayrıca temizlik profesyonelleri de Mutlubiev uygulaması sayesinde gidebilecekleri işleri ve sonrasında puanlarını görüp kazançlarını hesaplayabiliyorlar.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow