hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Odeabank ve TEMA'dan ortak proje

    Odeabank ve TEMAdan ortak proje
    expand
    KAYNAKAA

    Odeabank, TEMA Vakfı aracılığıyla "Odeabank Geleceğin Oksijenini Teminat Altına Alıyor" projesini başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplumsal çevre bilincini yükseltmeyi hedefleyen Odeabank, TEMA Vakfı aracılığıyla 2 yılda 50 bin fidan dikmeyi veya 50 bin çocuğun doğa eğitimleriyle buluşturulmasını hedefliyor.

    Banka açıklamasına göre, Odeabank, Oksijen Hesap sahipleri aracılığıyla doğanın korunmasına yönelik bir proje başlattı. Odeabank, TEMA Vakfı aracılığıyla başlattığı "Odeabank Geleceğin Oksijenini Teminat Altına Alıyor" projesi ile toplumsal çevre duyarlılığını yükseltmeyi amaçlıyor.

    Proje kapsamında bankacılık işlemlerini Oksijen Hesap'tan yapan Odeabank Oksijen Hesap sahipleri, her ay kendileri adına 1 fidan dikilmesini veya 1 çocuğa doğa eğitimi verilmesini isteyebilecek.

    Odeabank, Oksijen Hesap müşterileri aracılığıyla 2 yılda 50 bin ağaç dikecek veya 50 bin çocuğu doğa eğitimleriyle buluşturacak.

    "1 milyon müşterimizi davet edeceğiz"

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu, Oksijen Hesap'la müşterilerinin hayatına yüksek faiz dışında çeşitli avantajlar sunduklarını belirtti. TEMA Vakfı ile hayata geçirdikleri proje sayesinde Oksijen Hesap sahibi olmayı sosyal bir faydaya dönüştürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Muratoğlu, şunları kaydetti:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Bugün bilinçsizce tükettiğimiz her şeyi, yarınlarımız olan çocuklarımıza borçluyuz; buna aldığımız oksijen de dahil. Bu bilinçle Oksijen Hesap müşterileri adına TEMA Vakfı aracılığıyla fidan bağışlıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle 1 milyon müşterimizi Odeabank Geleceğin Oksijenini Teminat Altına Alıyor projesine davet edeceğiz.

    Projeye katılan müşterilerimiz çevre bilinci, sürdürülebilir enerji ve çevre konulu düzenlenecek birçok farklı eğitim, doğa koşuları ve bisiklet sürme aktiviteleri gibi etkinliklerden istediğine katılabilecek. Bugün her bir Oksijen Hesap müşterisinin doğaya daha fazla oksijen katmasını hayal ediyoruz, böylece yarın hayal ettiğimizden daha güzel bir doğaya kavuşabiliriz."

    TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç da TEMA Vakfı olarak 25 yıldır başta toprak olmak üzere doğal varlıkları korumak için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

    Doğal varlıkları korumanın en etkili yolunun doğa eğitimleri düzenleyerek gelecek nesillerin doğayla olan bağlarını güçlendirmekten geçtiğine işaret eden Ataç, şu açıklamalarda bulundu:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Bu kapsamda bugüne kadar 3 milyondan fazla öğrenciye doğa eğitimi verdik ve 14,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Odeabank ile gerçekleştirdiğimiz bu sosyal sorumlululuk çalışmasıyla da gelecek nesiller için önemli bir adım atmış oluyoruz. 2 yıl boyunca Odeabank'ın gönüllü Oksijen Hesap müşterileriyle de birlikte doğaya katkı sağlamaya devam edeceğiz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow