hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale Turizm 1 yılda 100 otobüs aldı

    Pamukkale Turizm 1 yılda 100 otobüs aldı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Pamukkale Turizm, 1 yıl içinde 22 adet NEOPLAN Tourliner ve 78 adet MAN Lion's Coach 2+1 VIP olmak üzere 100 adetlik otobüs alımını tamamladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pamukkale Turizm'in 100 adetlik siparişin son bölümünü oluşturan 15 MAN Lion's Coach 2+1 VIP otobüs, düzenlenen törenle teslim edildi.

    Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turhan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım ile Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ve Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın ile Pamukkale Turizm Öz Mal Filo Müdürü Ahmet Aksoy'un hazır bulunduğu teslimat töreni İzmir Otogarı'ndaki Pamukkale Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.

    Törene MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Volkswagen Doğuş Finans (VDF) Genel Müdürü Tijen Akdoğan Ünver, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ve MAN bayi Şensan Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan da katıldı.
    Et fiyatlarında tavan fiyatlar belli oldu!
    MAN ve NEOPLAN otobüslerin teslim töreninde konuşan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, "MAN ve NEOPLAN otobüsleri, yolculuk kalitesinin yükseltilmesine katkı veren özelliklerinin yanı sıra satış sonrası hizmetleri, yakıt tüketimi, güvenli ve dayanıklı yapısıyla birlikte ek avantajlar sağlaması nedeni ile tercih ettik. 'Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlanması' ve 'kaliteyi, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak' birinci önceliğimizdir" dedi.

    MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu da, "Bursa, Çanakkale, Trakya gibi önemli ve başarılı atılımlarında otobüslerimizle Pamukkale Turizm'in hizmetinde olmak, bize gurur veriyor. Pamukkale Turizm ve MAN arasındaki başarılı, uyumlu ve iki taraf için de kazançlı bu birlikteliğin, güçlenerek süreceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow