hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sabancı Holding'de yeni atamalar

    Sabancı Holdingde yeni atamalar
    expand
    KAYNAKAA

    Sabancı Holding'in Grup Başkanlığı organizasyonlarında yeni atamalar gerçekleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabancı Holding açıklamasına göre, Perakende Grup Başkanlığı'nı halen Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Ata Köseoğlu üstlenecek. Sanayi Grup Başkanlığı görevini de halen Kordsa Üst Yöneticisi (CEO) olarak görev yapan Cenk Alper yürütecek.

    Sanayi Grup Başkanlığı altında Brisa, Kordsa, Temsa Otobüs, Temsa İş Makinaları ve Temsa Motorlu Araçlar şirketleri yer alacak. Çimento Grup Başkanlığını ise Yünsa'nın yönetim sorumluluğu ile birlikte Mehmet Hacıkamiloğlu üstlenecek. Yeni atamalar 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak.

    "Başladığımız yeni etapta bir dönüşüm yaşıyoruz"

    Görevine 30 Mart itibarıyla başlayacak olan Sabancı Holding CEO'su Mehmet Göçmen, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Sabancı Holding olarak, başladığımız yeni etapta bir dönüşüm yaşıyoruz. Sürekli gelişim anlayışını odağına alan, sinerjisi yüksek, dinamik ve etkin bir yapıyla topluluğumuzu geleceğe daha sağlıklı taşıyacağımıza inanıyoruz. Yeni organizasyonel yapımız da tüm sistem ve süreçlerimizi daha verimli hale getirmek hedefiyle oluşturuldu. Bu yapılanmayı kendi organizasyonumuzdan güç alarak, içerden terfi ve görevlendirmelerle hayata geçirdik. Tüm çalışma arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow