hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    The ONE Awards’tan Tepe Güvenlik’e ödül!

    The ONE Awards’tan Tepe Güvenlik’e ödül
    expand

    Elektronik güvenlik alanında kişi ve kurumlara yönelik etkin güvenlik çözümleri sunan Tepe Güvenlik, uzman mühendis kadrosu ve sunduğu müşteri odaklı teknolojilerle başarısını tescilledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’nin öncü elektronik güvenlik markası Tepe Güvenlik, bu yıl dördüncüsü düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin güvenlik sistemleri kategorisinde yılın en başarılı markası seçildi. Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, “Böylesine önemli bir ödülün sahibi olmak bizleri oldukça gururlandırdı. Tepe Güvenlik olarak kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak en yeni teknolojik çözümleri sunmaya ve güvenlik konusunda farkındalık yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    Pazarlama sektörü dergisi Marketing Türkiye’nin Akademetre tarafından yapılan “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasını baz alarak düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu. Elektronik güvenlik çözümleri, alarm sistemleri ve alarm izleme merkeziyle elektronik güvenlik alanında Türkiye’nin öncü firması Tepe Güvenlik, “Güvenlik Sistemleri Sektörü Yılın En Başarılı Markaları” kategorisinde marka algısını en çok yükselten yılın en itibarlı markası oldu. 2017 yılında gerçekleştirdikleri yatırımlar ve odak projelerle sektörde fark yarattıklarını belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, “Böylesine önemli bir ödülün sahibi olmak bizleri oldukça gururlandırdı. Tepe Güvenlik olarak kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak en yeni teknolojik çözümleri sunmaya çalışırken bunun bir hizmet yarışı olduğunu, teknolojinin ve hizmetin ayrı ayrı, tek başına bir şey ifade etmediğini, üstün bir teknolojinin ancak doğru ve güvenilir bir hizmet ile anlamlandırılabileceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki yıllarda da halkımızın güvenine layık olmak için bu kadar hassas bir konu olan elektronik güvenlik alanında farkındalık yaratmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

    Türkiye genelinde gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler sonucunda belirlenen markaların ödüllendirildiği organizasyonda, markaların itibarını ve marka değerini belirlemek amacıyla 16 kriter sorgulanıyor. Tepe Güvenlik’in kendi kategorisindeki kriterlere en çok uyum gösteren marka olduğunu belirten Gök, “Araştırma kapsamında özellikle ticari faaliyetleri beğenilen, güven veren ve tavsiye edilen marka parametrelerinde sektör ortalamasının oldukça üzerinde bir performans göstererek fark yaratmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İş yapış süreçlerimizin her aşamasında elde ettiğimiz kazanımlar, bu alanlarda neden Tepe Güvenlik’in ön plana çıktığını açıklıyor” yorumunu yaptı.
    2017 yılının Tepe Güvenlik için bir yatırım ve dönüşüm yılı olduğunu belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, “2017 yılında ‘Görüntülü Alarm Sistemi’ ürünümüz kendinden çok bahsettirdi. Tamamen kablosuz olan bu ürün; alarm anında olayın videosunu 10 saniye çekerek, sinyalin doğru ya da yanlış olduğunu gösteriyor. Tepe Görüntülü Alarm Sistemleri, tüketicinin en büyük sorunu olan yanlış alarmların önüne geçerken; piyasadaki mevcut ürünlere göre sağlık ve güvenlik alanında tehlikeyi önleyici pek çok interaktif yenilik getiriyor. Mevcut teknolojik alt yapımız ile 1 milyon kişiye sorunsuz hizmet verebilecek, tam coğrafi yedekli alt yapıya sahibiz. 2018 yılında da ürün gamımıza ekleyeceğimiz yeni ve tüketicimizin hayatını kolaylaştırıcı ürünlerle, müşterilerimizin 7/24 yanında olduğumuzu hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow